Öntözőrendszer telepítés

A gyönyörű pázsit eléréséhez elengedhetetlen a precízen megtervezett öntözőrendszer telepítése, mely egyenletes beöntözést biztosít az Ön kertjében.

Vállaljuk profi öntözőrendszerek tervezését, telepítését és karbantartását, garanciával. A minőségi öntözés biztosítása a legfontosabb számunkra, tökéletesen megtervezett és kivitelezett rendszereket adunk ki a kezünkből. Helyszíni felmérés során a kert méreteit vesszük fel, illetve a víznyomást és a vízhozamot mérjük meg, mely után tudjuk megtervezni az öntözőrendszert.

Szerződött telepítőként folyamatosan a gyártók szakmai továbbképzésein veszünk részt, mely garancia az általunk kivitelezett és megtervezett rendszerek minőségére.Az egészséges és ápolt egységesen zöld gyep jelzi, hogy rendszeres és egyenletes beöntözést biztosítunk számára. Egyenletes beöntözést - hosszú időn át - kézi locsolással nem tudunk elérni, nem is beszélve az öntözéssel töltött napi, befektetett időről. A fű betegségei leginkább a talaj minősége, illetve az öntözési idő és intenzitás helytelen megválasztása miatt alakul ki, ezért szaktanácsadással állunk az Önök rendelkezésére akár talajvizsgálat elvégzésével is. A munkánkat minden esetben precízen, szakszerűen és hiánytalanul végezzük el, az általunk telepített rendszerek karbantartását hosszú időn át vállaljuk. Az általunk telepített Hunter termékekre 2, 3, 5 év garanciát biztosítunk termékkategóriáktól függően.

Kérje ingyenes árajánlatunkat és helyszíni felmérésünket! Hívjon minket bizalommal!

Tóth Dávid

0670/63-63-533

info@bestgarden.hu